مهاجرت کنیم یا نه

مهاجرت کنیم یا نه
دی 27, 1401
132 بازدید

  همیشه تصمیم برای مهاجرت یک تصمیم دشوار بوده است. هرکسی دلایل خودش  را برای مهاجرت دارد، اما به نظر می رسد عموماً افراد به دلیل عدم وجود شرایط مناسب در کشور خودشان تصمیم می گیرند که به کشور دیگری مهاجرت کنند. برای اینکه بدانیم باید مهاجرت کنیم یا نه، باید به چند نکته توجه […]

 

همیشه تصمیم برای مهاجرت یک تصمیم دشوار بوده است. هرکسی دلایل خودش  را برای مهاجرت دارد، اما به نظر می رسد عموماً افراد به دلیل عدم وجود شرایط مناسب در کشور خودشان تصمیم می گیرند که به کشور دیگری مهاجرت کنند. برای اینکه بدانیم باید مهاجرت کنیم یا نه، باید به چند نکته توجه داشته باشیم.   

قبل از اینکه به این چند نکته بپردازیم خوب هست بدانید که برای جذب بهترین شرایط و اتفاقات در مهاجرت خود می توانید از سابلیمینال مهاجرت وبسایت سابلیمیران استفاده کنید برای این منظور اگر از گوگل اقدام می کنید سرچ کنید سابلیمینال مهاجرت سابلیمیران و اگر از خود وبسایت سابلیمیران اقدام می کنید می توانید به آلبوم های پیشرفت شخصی رفته و از آنجا این آلبوم فوق العاده و جملات تاکیدی فوق العاده ای که در آن به کار رفته را مطالعه کنید.

 

افرادی که تصمیم به مهاجرت به کشور دیگری را می گیرند همیشه ۲ سوال اصلی را از خودشان می پرسند:

 

قبل از مهاجرت باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

آیا اصلاً مهاجرت کنیم یا نه؟ 

 

در ادامه این مقاله قصد داریم نکاتی را مطرح کنیم که به شما کمک می کنند پاسخ این ۲ سوال اصلی را پیدا کنید. 

۱ تصمیم تان برای مهاجرت جدی باشد

 

مهاجرت کنیم یا نه

 

اولین قدم برای مهاجرت، اتخاذ کردن یک تصمیم جدی است. قبل از مهاجرت شما باید حتماً مطمئن شده باشید که که قصد مهاجرت دارید و حاضر هستید با تمام مسائل و مشکلاتی که ممکن است برای شما پیش بیاید دست و پنجه نرم کنید. 

 

اگر در میانه مسیر تان برای مهاجرت پشیمان شوید، راه برگشت راهی سخت و پرهزینه خواهد بود. پس در ابتدا باید مطمئن شوید و تصمیم جدی برای مهاجرت بگیرید. 

 

۲ چرا می خواهید مهاجرت کنید

 

باید دلیل مهاجرت کردن تان را بدانید. 

 

برای مثال، به دنبال رفاه کاری بیشتری هستید، یا قصد تان از مهاجرت ادامه تحصیل است؟

اگر قصد تان مهاجرت برای ادامه تحصیل است، قصد دارید بعد از فارغ التحصیلی به کشور خودتان برگردید یا نه؟

 

۳ با استرس ها رو به رو شوید

 

در کشور مقصد برخی از مشکلات ممکن است برای شما به وجود بیاید که از قبل باید برای آنها آماده باشید:

 

از دست دادن شغل: اگر شاغل هستید، طبیعی است که با مهاجرت شغل خودتان را از دست خواهید داد. بنابراین، اگر دلبستگی به شغل و محل کار فعلی تان دارید، باید کمی بیشتر راجع به مهاجرت فکر کنید.

 

به خانه باز نمی گردید: رها کردن خانه ای که سال ها در آن زندگی کردید و خطرات کودکی تان در آن به وجود آمده است یکی از سخت ترین کارهاست. رها کردن خانه، محله، اقوام و آشنایان و وارد شدن به دنیایی جدید قطعاً کار ساده ای برای شما نخواهد بود. بنابراین، با خودتان رو راست باشید تا بعداً پیشمان نشوید

اگر که فکر میک نید لازم هست مقداری روی رنگ چشمانتان اثر بگذارید ( در حد هاله ) برای اینکه بیشتر به آن ها شبیه باشید می توانید از سابلیمینال چشم سبز استفاده کنید. 

 

از دست دادن دوستان: قبل از مهاجرت باید بدانید که با مهاجرات دوستان خود را از دست می دهید. بسیاری از مهاجران خلاء نداشتن دوست‌ را حتی سال‌ها بعد از مهاجرت احساس می کنند. بنابراین، باید بدانید که ممکن است تا سال‌ها دوست و هم صحبت نداشته باشید و این موضوع بسیار مهم تر از آن چیزی که فکرش را می کنید است.  

 

۴ چه بودجه ای را برای مهاجرت لحاظ کرده اید؟

 

بودجه مهاجرت یکی از اصلی ترین نکاتی است که باید به آن توجه کنید. باید برای این سوالات پاسخ

صریح و صادقانه داشته باشید:

مهاجرت کنیم یا نه

 

آیا با بودجه ای که داریم اصلاً می توانیم به کشور بهتری مهاجرت کنیم یا نه؟

با چه روشی میخواهیم اقامت بگیریم؟ با روش سرمایه گذاری؟ آیا بودجه ما برای این کار مناسب است؟ 

اگر نتوانید تا مدتی شغلی پیدا کنید بودجه شما تا چه زمانی شما را پشتیبانی میکند؟

 

5 انتخاب کشور مقصد برای مهاجرت

 

با در نظر گرفتن نکاتی که پیشتر به آنها پرداختیم، حالا شما باید تصمیم بگیرید به چه کشوری می خواهید مهاجرت کنید.

 

طبیعتاً هر کشوری مزایا و معایب خاص خودش را دارد. به طور مثال، در برخی کشور ها پیدا کردن شغل آسان تر است؛ بعضی کشور ها دارای دانشگاه های معتبر و سطح بالاتر هستند؛ بعضی کشور ها کوچک و با آرامش بیشتر هستند و آب و هوای مناسبی برای سالمندان و گذراندان اوقات بازنشستگی دارند و غیره که به تمام این نکات باید توجه کنید.

 

6 چگونه مناسب ترین کشور برای مهاجرت را انتخاب کنیم؟

 

وضعیت اقتصادی: شرایط اقتصادی کشور مقصد را بررسی کنید. طبیعتاً اگر به کشوری که با مشکلات و بحران های شدید اقتصادی رو به رو هستند مهاجرت کنید چالش های زیادی پیش رو خواهید داشت. 

ااگر که فکر می کنید که حهاجرت شما طلسم شده می توانید از قدرت ضمیر ناخودآگاهتان برای باطل کردن طلسم استفاده کنید.

 

وضعیت کار: به هر طریقی که اقدام به مهاجرت کنید؛ تحصیلی، سرمایه گذاری، غیره، شما نیاز دارید که مخارج تان را با درآمد حاصل از شغل تان تامین کنید. بنابراین نیاز است به کشوری مهاجرت کنید که با مشکلاتی مثل بیکاری رو به رو نیستند.

 

هزینه های زندگی: با توجه به بودجه ای که دارید، بررسی کنید که هزینه های زندگی در کشور مقصد چگونه است. بعضی کشورها اساساً کشورهای گرانی هستند و ممکن است مهاجرت شما به چنین کشورهایی با بودجه ای که دارید کار درستی نباشد. 

 

هزینه مسکن: در کشور های مختلف، هزینه های مسکن متفاوت است. باید بررسی کنید و ببینید آیا توان زندگی کردن در کشور هایی که هزینه اجاره بالا دارند را دارید؟ آیا می توانید در مدت کوتاهی در کشور مقصد خانه ای خریداری کنید؟

 

وضعیت بهداشت و درمان: حتماً در مورد سیستم بهداشت و درمان و شرایط بیمه های مختلف کشور مقصد تحقیق کنید تا سلامت تان در خطر نیفتد. اگر که نگران سلامتی خود هستید می توانید از سابلیمینال سلامتی برای اطمینان از این موضوع استفاده کنید

 

آداب و رسوم و فرهنگ جامعه: قبل از مهاجرت حتماً در مورد آداب و رسوم و فرهنگ کشور مقصد اطلاعات کافی به دست بیاورید تا عقاید و تفکرات تان با کشوری که می خواهید در آن زندگی کنید همخوانی داشته باشد.  

 

7 آشنایی با اخذ اقامت در کشور مقصد

 

وکلای کاربلد و خبره با بررسی پرونده مهاجرت شما می توانند به شما بگویند که کشوری که برای مهاجرت انتخاب کرده اید مناسب شما هست یا نه. 

 

شرایط اقامت در هر کشوری متفاوت است و یک وکیل خوب می تواند به شما کمک کند دید درست و واقعبینانه از شرایط اقامت تان به دست بیاورید. 

 

8 زبان کشور مقصد

 

باید در نظر داشته باشید که زبان کشور مقصد شما چیست و آن را یاد بگیرید. شما قرار است برای همیشه در کشور جدیدی زندگی کنید، پس بدیهی است باید زبان آن کشور را هم یاد بگیرید.

 

سخن پایانی

 

مهاجرت به هر شکلی که باشد یک تصمیم مهم و تاثیرگذار برای باقی عمر شماست. اگر دائماً به این فکر کنیم که باید مهاجرت کنیم یا نه و یا می توانیم از پس هزینه ها بر بیاییم یا نه و چنین سؤالاتی را در ذهن مان داشته باشیم احتمالاً مهاجرت موفقی نخواهیم داشت. قبل از هرگونه تصمیم جدی برای مهاجرت تمام جوانب را در نظر بگیرید و درباره همه چیز خوب فکر کنید. 

 

 

برچسب‌ها: