شماره سوم نشریه دانشجویی «ندا»؛ دو فصلنامه علمی دانشجویی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور منتشر شد. “تولید شیر سالم رهیافت حضور متخصصان علوم دامی در صنعت گاو شیری است”، “پروتئین های آب پنیر”، “تاثیر تنش حرارتی بر تولید شیر، ایمنی و سلامت پستان در گوسفند”، “بهبود کیفیت فرآورده های […]

شماره سوم نشریه دانشجویی «ندا»؛ دو فصلنامه علمی دانشجویی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور منتشر شد.
نشریه دانشجویی «ندا» به صاحب امتیازی دانشجویی اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور و مدیر مسئولی محمد فلاح و سردبیری مهدی عبادی به صورت دوفصلنامه منتشر می شود.
منبع: ايسنا
نظرات