علی مرادی: قضاوت ها در وزنه برداری المپیک عادلانه تر شد/ به کسب مدال امیدواریم

مرداد 23, 1400
96 بازدید

رییس فدراسیون وزنه برداری گفت: قضاوت ها در المپیک عادلانه تر شده و اتفاقاتی که قبلا در پشت صحنه وزنه برداری رخ می داد را دیگر شاهد نیستیم. علی مرادی در گفتگو با خبرنگار اعزامی ایسنا به توکیو درباره ی شرایط رقابتهای وزنه برداری المپیک توکیو و شانس ایران برای کسب مدال، بیان کرد: رقابتها […]

علی مرادی: قضاوت ها در وزنه برداری المپیک عادلانه تر شد/ به کسب مدال امیدواریم

رییس فدراسیون وزنه برداری گفت: قضاوت ها در المپیک عادلانه تر شده و اتفاقاتی که قبلا در پشت صحنه وزنه برداری رخ می داد را دیگر شاهد نیستیم.

علی مرادی در گفتگو با خبرنگار اعزامی ایسنا به توکیو درباره ی شرایط رقابتهای وزنه برداری المپیک توکیو و شانس ایران برای کسب مدال، بیان کرد: رقابتها نزدیک بهم است و برای رسیدن به مدال خیلی تلاش می شود. البته مدال ها بین کشورها نیز پخش شده است. خود من در چند المپیک بودم تنش هایی از لحاظ قضاوت و اتفاقات  پشت صحنه وجود داشت اما اکنون  تا حدود زیادی نسبت به  گذشته تغییراتی ایجاد شده است و رقابتها عادلانه تر قضاوت می شود و مدال ها بین کشورها توزیع می شود.

او ادامه داد: کسب مدال برای هر کشور و ورزشکاری سخت است اما مدال ها عادلانه توزیع می شود و امیدواری بین کشورها بیشتر شده است. امید به کسب مدال به نظرم  هست امیدوارم نمایندگان ایران وزنه هایی که توسط کادرفنی گرفته می شود را بتوانند بزنند و در کل دسترسی به مدال امیدوار کننده است.

مرادی در مورد افزایش حساسیت ها نسبت به کنترل دوپینگ تاکید کرد: به شدت مورد توجه است و دوپینگ  توسط کمیته بین المللی المپیک، وادا و ITA کنترل می شود. تا قبل از آمدن به المپیک، تعدادی از ورزشکاران کشورهای دیگر محروم شدند. در طول برگزاری بازی ها نیز با سخت گیری کنترل دوپینگ انجام می شود.

رییس فدراسیون وزنه برداری در پاسخ به این پرسش که زمان تعیین تکلیف فدراسیون جهانی مشخص هست یا خیر، گفت: الان یک مقدار زیادی آرامش به فدراسیون جهانی برگشته است. قضاوت ها توسط کشورهای مختلف انجام می شود اما قبلا توسط گروه خاص انجام می شد. کنترل دوپینگ هم عادلانه است. همچنین اتفاقاتی که قبلا در پشت صحنه می افتاد دیگر شاهد آن نیستیم. این مسائل از جمله نکاتی است الان توجه بسیاری از کشورها را جلب کرده است. با توجه به  وضعیت فعلی،  به آینده وزنه برداری خوشبینم. در قوانین و مقررات فدراسیون جهانی اصلاحاتی انجام گرفت و تذکراتی توسط IOC  داده شد که تا جایی که مطلع هستم در اصلاحیه های جدید تر منظور می شود. یکی از نکات آن بحث جدی کنترل دوپینگ است. اگر این روند اصلاحات ادامه دار باشد می تواند  شخصیت قهرمانی  وزنه برداری را حفظ کند.

او در پاسخ به این پرسش که در مورد نبود سهراب مرادی و کیانوش رستمی در این بازی ها سوال نمی شود، تصریح کرد: بله.  به یکباره زحماتی که سه تا چهار سال برخی کشورها کشیدند تا ورزشکاران  را حفظ کنند و امتیاز لازم بگیرند با تغییر قوانین مقررات از دست رفت و  نمی دانم IOC ‌چگونه تغییرات را تایید کرد. همین موضوع مورد اعتراض تعدادی از کشورها است چون ورزشکارانشان آسیب  دیدند و یا در المپیک نیستند که  این اتفاق تاثیر منفی  روی کیفیت رکوردها گذاشت. با توجه به این شرایط ، تعدادی از کشورها معترض هستند اما چاره ای نیست. گفته می شود  برخی اعضای قدیم هیات رییسه جهانی این تغییرات را دادند و از کمیته بین المللی المپیک تاییدیه گرفتند.

مرادی در پاسخ به این پرسش که امکان معرفی فرد دیگری برای قضاوت در رقابتهای وزنه برداری المپیک وجود داشت یاخیر، گفت: ما به هر حال در هر رویدادی  برای جایگاه های مختلف ، افراد را اعزام کردیم. المپیک شرایط خاص خود را می طلبد. دوره های قبل نفراتی از ایران معرفی شدند اما برای اولین بار است که من را به عنوان هیات ژوری پذیرفتند. نفراتی که معرفی کنیم بستگی به تشخیص فدراسیون جهانی دارد و از دو سال قبل بررسی می کنند.

منبع:ایسنا