اعلام آمادگی بخشخصوصی برای مرمت سه کاروانسرای تاریخی تربتحیدریه عکس تزئینی است رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تربتحیدریه از آمادگی بخشخصوصی برای مرمت و تغییرکاربری سه کاروانسرای تاریخی واقع در روستاهای این شهرستان خبر داد. علی محمدی با اعلام این خبر اظهار کرد: در شهرستان تربتحیدریه تعداد ۱۰ رباط تاریخی وجود دارد که […]
اعلام آمادگی بخشخصوصی برای مرمت سه کاروانسرای تاریخی تربتحیدریه
عکس تزئینی است
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تربتحیدریه از آمادگی بخشخصوصی برای مرمت و تغییرکاربری سه کاروانسرای تاریخی واقع در روستاهای این شهرستان خبر داد.
علی محمدی با اعلام این خبر اظهار کرد: در شهرستان تربتحیدریه تعداد ۱۰ رباط تاریخی وجود دارد که تاکنون ۳ رباط در داخل شهر با مشارکت بخش خصوصی درحال مرمت و تغییر کاربری گردشگری است.
وی ادامه داد: با پیگیری انجمنهای میراث فرهنگی روستاهای شهرستان، سه کاروانسرای میاندشت، شورحصار و کامه نیز که در روستاها قرار دارند، بخش خصوصی برای مرمت و ساماندهی این رباطها اعلام آمادگی کرده است که برای انجام کار درحال پیگیری امور اداری و حقوقی آنها هستیم.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تربتحیدریه تصریح کرد: در سطح شهرستان بناهای تاریخی فراوانی با قابلیت تغییر کاربری گردشگری وجود دارد که با ورود سرمایهگذار میتوان آنها را احیا و زمینه رونق صنعت گردشگری شهرستان را فراهم کرد.»
بر اساس گزارش روابطعمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی، محمدی گفت: گردشگری تربتحیدریه را به عنوان یک مطالبه در چند ماه اخیر دنبال کردهایم که بخشی از آن بناهای تاریخی است که باید تعیین تکلیف شوند و با شناسایی سرمایهگذاران و واگذاری اماکن تاریخی به آنها روند مرمت بناهای میراثی رونق و توسعه مییابد.
وی ادامه داد: در شهرستانهای تربتحیدریه و زاوه بیش از ۴۰۰ جاذبه تاریخی و گردشگری شناسایی شده وجود دارد که تعداد ۸۰ اثر در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
منبع: ايسنا
نظرات