حمید حاجی نژاد در گفتوگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: سطح زیر کشت محصول خربزه در خراسان رضوی ۲۳ هزار هکتار است که بیشتر نیز در شهرستانهای تربت جام، تایباد و مشهد کاشت میشود و در این بین شهرستان تربت جام رتبه اول را دارد. وی ارقام محصول خربزه را خاتونی و مشهدی و میانگین تولید محصول خربزه […]
حمید حاجی نژاد در گفتوگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: سطح زیر کشت محصول خربزه در خراسان رضوی ۲۳ هزار هکتار است که بیشتر نیز در شهرستانهای تربت جام، تایباد و مشهد کاشت میشود و در این بین شهرستان تربت جام رتبه اول را دارد.
وی ارقام محصول خربزه را خاتونی و مشهدی و میانگین تولید محصول خربزه در هر هکتار را ۲۵ تن اعلام کرد و افزود: تولید محصول خربزه در خراسان رضوی ۴۵۰ هزار تن بوده که از این لحاظ در کشور پیشگام است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه بیش از ۶۰ محصول خربزه استان به دیگر استانهای کشور حمل میشود گفت: ۴۰ درصد خربزه تولیدی در خود استان مصرف میشود.
حاجی نژاد اظهار داشت: هر چند اعتراض میکنند که محصول خربزه یک محصول پرآببر بوده ولی با توجه به شیوههای کاشت و اجرای سیستمهای آبیاری که در کشت محصول اجرا میشود؛ حداقل ۵۰ درصد کاهش مصرف آب را در کشت خربزه داریم و در واقع میتوان گفت که اکنون خربزه در سطح استان به عنوان یک محصول پرآببر نیست.
به گفته وی؛ محصول خربزه در اواخر اسفند ماه و اوایل فروردین ماه کاشت و از اول تیر ماه تا ۲۵ مرداد ماه کار برداشت آن در استان ادامه دارد.
انتهای پیام/
نظرات