معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: هدف از گردهمایی فعالان اقتصادی و مسئولان قضایی استان کرمان، نهادینه کردن فرهنگ داوری و توسعه حمایت های حقوقی و قضایی از فعالان اقتصادی است. «سیدمهدی قویدل» امروز ۲۹ مهرماه در نخستین گردهمایی فعالان اقتصادی و مسئولان قضایی استان کرمان با عنوان «مانع زدایی […]
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: هدف از گردهمایی فعالان اقتصادی و مسئولان قضایی استان کرمان، نهادینه کردن فرهنگ داوری و توسعه حمایت های حقوقی و قضایی از فعالان اقتصادی است.
«سیدمهدی قویدل» امروز ۲۹ مهرماه در نخستین گردهمایی فعالان اقتصادی و مسئولان قضایی استان کرمان با عنوان «مانع زدایی اقتصادی، پشتیبانی قضایی» اظهار کرد: هدف از این گردهمایی نهادینه کردن فرهنگ داوری و توسعه حمایت های حقوقی و قضایی از فعالان اقتصادی است.
وی افزود: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۰ مبنی بر «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» در راستای اجرای برنامه های ابلاغی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و همچنین جهت اجرای راهبردهای سند تحول و تعالی دستگاه قضایی، گردهمایی مانع زدایی اقتصادی، پشتیبانی قضایی را برگزار می کند.
قویدل با اشاره به اینکه در این گردهمایی قرار است موانع پیش پای فعالان اقتصادی، مشکلات و پیشنهادات آنها ارائه شود، تصریح کرد: دبیرخانه گردهمایی مانع زدایی اقتصادی، پشتیبانی قضایی در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان تشکیل شده که نخستین نشست آن به شهرستان های زرند، راور و کوهبنان اختصاص دارد و نشست های بعدی سایر شهرستان های استان را پوشش خواهد داد.
به گزارش ایسنا، «علی صادق زاده» فرماندار شهرستان زرند نیز در این گردهمایی اظهار کرد: استان کرمان بهشت فرصت های طلایی و بهشت معادن ایران است و در این میان شهرستان زرند نیز به عنوان فرصت طلایی سرمایه گذاری به شمار می رود و می تواند نقش خوبی در توسعه اقتصادی استان ایفا کند.
وی با اشاره به این مطلب که شهرستان زرند در بخش کشاورزی ظرفیت های بسیار خوبی دارد و پسته این شهرستان به عنوان مرغوب ترین پسته جهان شناخته می شود، تاکید کرد: سوهان زرندی به عنوان یک برند در حوزه اشتغال خانگی است که می تواند در حوزه صادرات بسیار تاثیرگذار باشد.
فرماندار شهرستان زرند با اشاره به این مطلب که شهرستان های زرند، کوهبنان و راور در حوزه معادن ذغالسنگ ظرفیت های بسیار بالایی را به خود اختصاص داده، عنوان کرد: چالش های اخیر نشان داد باید برای ذغالسنگ برنامه های مدونی داشته باشیم و بر اساس این برنامه ها حرکت کنیم.
صادق زاده ادامه داد: شهرستان زرند در حوزه فولاد نیز ظرفیت های بسیار خوبی دارد و کارخانه های کک سازی و فولاد زرند ایرانیان موید این موضوع هستند که تبلور اقتصاد مقاومتی در حوزه فولاد در این شهرستان محقق شده است.
وی با بیان این مطلب که مشکل کم آبی یکی از بحران هایی است که استان کرمان به ویژه شهرستان زرند را تهدید می کند، گفت: با اجرای طرح انتقال آب از خلیج فارس تلاش می شود که بحران آب در این استان به خوبی مدیریت شود.
صادق زاده با اشاره به اینکه ظرفیت ایجاد ۱۰ هزار شغل جدید در شهرستان های زرند و کوهبنان وجود دارد، گفت: درخواست داریم اتاق بازرگانی با استفاده از کارشناسان مربوطه زمینه ای را فراهم کند که از این فرصت های طلایی نهایت بهره برداری صورت گیرد.
منبع: ايسنا
نظرات