
همانطور که می دانید در چرخه زندگی خانواده ها، مشکلاتی وجود دارد که باعث سلب آسایش و آرامش از اعضای خانواده می شود و موجب تنش و ناسازگاری در خانواده می گردد. این اختلافات ممکن است در زمینه های تحصیلی، شغلی، مالی و اخلاقی باشد و به طبع اثرات آن در کوتاه مدت یا دراز […]
همانطور که می دانید در چرخه زندگی خانواده ها، مشکلاتی وجود دارد که باعث سلب آسایش و آرامش از اعضای خانواده می شود و موجب تنش و ناسازگاری در خانواده می گردد. این اختلافات ممکن است در زمینه های تحصیلی، شغلی، مالی و اخلاقی باشد و به طبع اثرات آن در کوتاه مدت یا دراز مدت بین اعضای خانواده ماندگار می شود. گاها این تنش ها و ناسازگاری های خانوادگی دست آخر باعث خشم، دشمنی، کینه، نفرت و حسادت می شود و آرام آرام خانواده را به سمت فروپاشی هدایت می کند. به همین دلیل با مراجعه به بهترین وکیل خانواده در تهران می توانید دلایل و راه های کاهش تنش در خانواده را شناسایی کرده و درصدد رفع آن ها بر بیایید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از سایت وکیلچی (vakilchi.com) کمک بگیرید.
دلایل مهم تنش ها و ناسازگاری ها در خانواده
- مشکلات اقتصادی:
مهم ترین دلیل تنش ها و ناسازگاری ها در خانواده خصوصا در دنیای امروز، نبود پول برای تامین نیازهای خانواده و هزینه های هنگفت زندگی است.
- تامین نشدن نیازهای عاطفی اعضای خانواده:
با گسترش تکنولوژی و ارتباطات اعضای خانواده بیش از پیش از هم فاصله گرفته اند و این شکاف باعث شده که نیازهای روحی و روانی و عاطفی آن ها برآورده نشود. به همین خاطر سعی می کنند کمبودها یا عقده های عاطفی شان را با جر و بحث نشان دهند.
- اختلافات فرهنگی:
معمولا تفاوت های فرهنگی بین زن و شوهر دلیل مهمی برای تنش و ناسازگاری در خانواده است. مثلا مرد فکر می کند که حرف او درست است و به نوعی نظرش را به بقیه اعضای خانواده تحمیل می کند. یا خانم از آقا توقعات بیجا دارد و یا بر سر مسائل مذهبی یا جریان های فرهنگی مدام در حال جر و بحث هستند. سبک زندگی دو نفر با هم متفاوت است و متاسفانه گاهی این تنش ها به جدایی ختم می شود. در بسیاری از موارد هم به دلیل تغییرات شدید فرهنگی ، فرزندان تمایل به آزادی دارند اما والدین مانع این کار می شوند. اختلاف سنی والدین با فرزندان و عدم درک متقابل دلیل دیگری برای دامن زدن به این تنش ها است.
- دخالت اطرافیان:
گاهی اوقات مشکلاتی میان زن و شوهر به وجود می آید که اگر میان خودشان حل شده بود تا مرز جدایی ادامه پیدا نمی کرد. واکنش و دخالت اطرافیان نسبت به مشکلات شخصی دیگران باعث درگیری های مجدد می شود.
- نداشتن مهارت های ارتباطی:
مهارت ارتباط با دیگران مخصوصا در حال حاضر یکی از عوامل موفقیت است. عدم درک متقابل، صداقت، نزدیک کردن فاصله ها، تکنیک های حل اختلاف، انعطاف پذیری در لحن و استفاده از کلمات مناسب و درست؛ برای رساندن منظور و از خودگذشتگی از مهارت های ارتباط با دیگران خصوصا همسر است. اگر توانستید در این زمینه تمرین کنید موفق خواهید شد تنش ها را به حداقل برسانید.
وکیل خانواده کیست؟
وکیل خانواده، متخصص دعاوی خانوادگی است و در حیطه حل مشکلات اعضای خانوادهها و اشخاص حقیقی فعالیت میکند. از موارد دعاوی خانوادگی که با صلاح دید دادگاه های خانواده به آنها رسیدگی میشود میتوانیم به طرح دعاوی خسارت ناشی از بهم زدن نامزدی، عقد دائم و موقت، اذن در نکاح، شروط ضمن عقد زن، ازدواج مجدد، استرداد جهیزیه زن، دریافت مهریه زن، دریافت اجرتالمثل زن، تمکین و نشوز، طلاق و رجوع از طلاق، حضانت فرزندان، مشخص کردن میزان نفقه و دریافت آن و… اشاره کنیم.
وظایف وکیل خانواده
پیش از اینکه برای طرح اختلافات خانوادگی وارد عمل شوید، لازم است که وظایف وکلای خانواده برای رسیدگی به پروندههای مطرح شده در زمینه مشکلات خانواده را بشناسید. این وظایف شامل:
- جلوگیری از تشدید اختلاف و برقراری صلح میان اعضای خانواده تا حد امکان
- تلاش برای نتیجهبخش بودن دعاوی مطرح شده با رعایت تمامی اصول اخلاقی
- دفاع عالی تمام و کمال از حقوق موکل
- رسیدگی و پیگیری پرونده تا رسیدن به نتیجه
- شفافیت در پیشبرد پرونده و پاسخ کامل به سوالات موکل
- حفظ اسرار موکل و مطرح نکردن مواردی که کمکی به پیشرفت پرونده نمیکند
- ارائه اطلاعات دقیق و کامل در تمام مراحل پرونده به موکل
- حاضر شدنبه موقع در دادگاه برای رسیدگی به پرونده دعاوی خانوادگی جهت دفاع از او
- انجام تمامی امور قضایی، طرح لایحه، قرارداد و نامهنگاری برای پیش بردن پرونده
- مستندسازی همه جلسات دادگاه و گزارشها و مدارک موجود برای دفاع از حقوق موکل
چگونه بهترین وکیل خانواده را بشناسیم؟
کسانی که نیاز به یک وکیل حرفهای دارند نمی توانند به آسانی درباره انتخاب وکلای حقوقی مد نظرشان برای دعاوی خانوادگی تصمیم بگیرند. به همین دلیل متقاضی امکان دارد مدت زمان زیادی را برای جستجو برای یافتن وکیل مورد نظرش کند و مدت زمانی که برای رسیدگی و نتیجهگیری از پروندهاش دارد را از دست بدهد. برای انتخاب بهترین وکیل باید سابقه وکیل و پروندههای موفقی که در این زمینه داشته است را مورد بررسی قرار دهید. زیرا وکلای حرفهای در دعاوی خانوادگی راه و روش پیش بردن پروندههای استرداد جهیزیه، دریافت نفقه، دریافت مهریه، حضانت فرزند و اجرتالمثل را به خوبی میشناسند؛ بنابراین با کمک این وکلا میتوانید همه حق و حقوقتان را در دادگاه دریافت کنید یا با مصلحت اندیشی پرونده را با بخشیدن قسمتی از حق و حقوقتان در زمان کوتاهتری به نتیجه برسانید.
کلام آخر
به طور کلی استرس و اضطراب هر یک از اعضای خانواده، روی کل خانواده تاثیرش را می گذارد. مشکلات خانوادگی حتی گاهی پیچیدهتر از آنچه پیش بینی میکنید میشود و ممکن است فکر کنید که خانواده در معرض فروپاشی قرار دارد. پیشنهاد ما به شما برای حل همه این مشکلات معرفی بهترین وکیل خانواده است . برای اینکه وکیل خانواده بتواند پرونده دعاوی خانوادگی را قبول کند باید به تمام جوانب اشراف کامل داشته باشد. این جاست باید فکری به حال این موضوع کرد. در این مقاله سعی ما بر این بوده تا زمانی که برای حل اختلافاتتان به در بسته خوردید نقش بهترین وکیل در حل این بحران را برای شما شرح دهیم . اگر به اطلاعات بیشتری در این مورد نیاز پیدا کردید حتما سری به سایت وکیلچی (vakilchi.com) بزنید.
نظرات