ایسنا/همدان نقاشی «فرشته قاتل» (Killer Angel) اثر «یوسف عبدینژاد» هنرمند همدانی در نمایشگاه بینالمللی Lotus Libya در سال ۲۰۲۱ در کشور لیبی شرکت خواهد کرد. این هنرمند همدانی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح این خبر بیان کرد: تابلوی «فرشته قاتل» در سال ۱۳۸۹ خلق شده و مربوط به دورهای از فعالیت هنریام است که به […]
ایسنا/همدان نقاشی «فرشته قاتل» (Killer Angel) اثر «یوسف عبدینژاد» هنرمند همدانی در نمایشگاه بینالمللی Lotus Libya در سال ۲۰۲۱ در کشور لیبی شرکت خواهد کرد.
این هنرمند همدانی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح این خبر بیان کرد: تابلوی «فرشته قاتل» در سال ۱۳۸۹ خلق شده و مربوط به دورهای از فعالیت هنریام است که به خلق تک پرسوناژهایی با مضامین سورئالیستی میپرداختم.
عبدینژاد درباره دیگر آثار این دوره هنری خود توضیح داد: از جمله آثاری که در این دوره خلق شدند میتوان به مجموعه آثار آخرالزمان، فرشته منتظر، فرشتگان و ورزش اشاره کرد.
این نقاش همدانی که سبک و سیاق خاصی را در دوران فعالیت هنری خود طی کرده است، افزود: در چند سال اخیر به عناصر سبکی شخصی دست پیدا کردهام که این موضوع باعث شده در ایجاد مجموعههای جدید نقاشیهایم کارم هدفمندتر شود.
وی ادامه داد: در ابتدای دوران فعالیت حرفهایام در نقاشی مطالعات و تعمق زیادی در آثار کلاسیک نقاشان جهان، به ویژه سیر تحول آن در اروپا کردم و از طرفی تعلق خاطر زیادی هم به نگارگری ایرانی به ویژه مکتب استاد فرشچیان داشتم.
عبدینژاد شرح داد: در خلق آثارم در این دوره در حالیکه توجه زیادی به رعایت اصول سبکی نقاشی ایرانی نداشتم، سعی کردم تا رنگ، ریتم و کمپوزیسیون را براساس آنچه از مکاتب نقاشی اروپایی آموخته بودم تغییر دهم. فکر میکنم علت ارتباط این دوره از آثارم با مخاطبان خود در کشورها و فرهنگهای مختلف توجه به همین امر بوده است، آثاری مانند دو تابلوی «ضربت خوردن امام علی (ع)» و «آتش» از این مجموعه بوده و نسبت به آثار دیگرم معروفتر هستند.
وی اضافه کرد: پس از آن بر آن شدم که مسیر کاری خود را به سمت سبکی شخصیتر پیش ببرم و همیشه در این کار استوار بودم اگرچه هرازگاهی برای خلق آثاری با مضامین عرفانی به سبک نگارگری بازگشت دارم اما مسیر تحول شیوه کاری شخصیام مدام در حال تحول است.
این هنرمند همدانی در ادامه از اختصاص چند صفحه از قطورترین دانشنامه جهان به زندگینامه و آثار نقاشی خود خبر داد و گفت: قطورترین دانشنامه جهان سیلک به زندگینامه و آثار بزرگانی پرداخته است که اختصاص چند صفحه از آن به آثار بنده باعث افتخار و مباهات است.
انتهای پیام
نظرات