نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: باید در قضاوتها، گفتن و نوشتن موضوعات حسن خلق به خرج داد که متأسفانه این مهم بهویژه در فضای مجازی رعایت نمیشود و این فضا مملو از اخبار، نوشتههای دروغ و نابجا و بهدنبال آن، اظهارنظرهای نابجا و نامناسب است. حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام ۸ مردادماه در خطبههای […]
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: باید در قضاوتها، گفتن و نوشتن موضوعات حسن خلق به خرج داد که متأسفانه این مهم بهویژه در فضای مجازی رعایت نمیشود و این فضا مملو از اخبار، نوشتههای دروغ و نابجا و بهدنبال آن، اظهارنظرهای نابجا و نامناسب است.
حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام ۸ مردادماه در خطبههای نمازجمعه این هفته شهرکرد با تبریک میلاد باسعادت امام موسی کاظم(ع) با نقل روایتی از ایشان، اظهار کرد: این امام در حدیثی مؤمنان را به دو ویژگی مهم سخاوت و حُسن خلق سفارش میکنند، این دو ویژگی انسان را رستگار و تا نائل شدن به بهشت همراهی میکنند.
امام جمعه شهرکرد ادامه داد: سخاوت را نباید فقط به مسائل مالی نسبت بدهیم، بلکه تمامی ساحتهای گفتاری، رفتار و علم و … میتواند مشمول سخاوت ما باشد، حُسن خلق نیز محدود به لبخند زدن به دیگران نمیشود، بلکه انسان باید تمام رفتار، گفتار و معاشرتش مبتنی بر حَسنه و از روی عقلانیت باشد.
وی قضاوت منطقی و صحیح انسانها در خصوص یکدیگر را مصداق حُسن خلق عنوان کرد و توضیح داد: باید در قضاوتها، گفتن و نوشتن موضوعات حسن خلق به خرج داد که متأسفانه این مهم بهویژه در فضای مجازی رعایت نمیشود و این فضا مملو از اخبار و نوشتههای دروغ و نابجا و بهدنبال آن، اظهارنظرهای نابجا و نامناسب است، حال آنکه نقل اخبار و مسائل باید بروز، دقیق و با بررسی انجام شود.
نکونام با اشاره به اینکه پرداختن به مسئله غدیر نباید محدود به یک روز و مناسبت باشد، بیان کرد: غدیر از روزی که بهوقوع پیوست تا دامنه قیامت یک جریان همیشه زنده، سیال، پویا و متحرک است که بشر را بهسوی کمال و هدایت سوق میدهد.
خطیب نماز جمعه شهرکرد تأکید کرد: میطلبد که محتوای غدیر را همواره زنده نگه داریم، غدیر کرامت انسانی را زنده میکند و یک بُعد غدیر رساندن انسان به غنای معیشتی و اقتصادی است که خوشبختانه شاهد شکلگیری فرهنگ اطعام در روز غدیر و باز شدن سفره سخاوتمندان برای نیازمندان هستیم که جای تقدیر دارد.
وی در ادامه با اشاره به مناسبت ۱۱ مردادماه و سالروز شهادت شیخ فضلالله نوری، بیان کرد: این حادثه یک عبرت بزرگ برای همه است که توجه داشته باشیم شیخ فضلالله نوری را ابتدا ترور شخصیتی و سپس ترور شخصی کردند، این شهید یک شخصیت مردمی، انقلابی و مشروطه خواه بود و مردم نیز او را همراهی میکردند.
نکونام افزود: باوجود داشتن چنین جایگاهی در میان مردم، خیلی زود ورق برگشت و او را در مقابل چشم فرزندان و همان هوادارانش و در همان جامعه به دار آویختند چرا که تبلیغات سوء، انواع تهمتها و دروغها علیه او، نگاه هوادارانش را نسبت به این شهید کاملا تغییر داد تا جایی که این شخصیت برجسته و محبوب در نگاه افکار عمومی مستحق اعدام شد.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه تبلیغات سوء میتواند چهرههای پاک را وارونه جلوه دهد، بیان کرد: امروز نیز رسانههای استکباری و فارسیزبان چنین تبلیغات سوئی را علیه جمهوری اسلامی و ارکان نظام و مسئولان خدوم راه انداختهاند و فضا و دیدگاهها را مسموم و آلوده میکنند.
وی گفت: میطلبد که با بصیرت و درسآموزی از ماجرای ترور شهید فضلالله نوری و ماجراهایی از این دست، هیچگاه تحت تاثیر این سمپاشیها قرار نگیریم و همواره عالمانه و محققانه اظهار نظر و قضاوت کنیم، بنابراین باید در سایه معنویت، ایمان، تمسک به قرآن و اهلبیت(ع) از این فضای مسموم و آلوده متاثر نباشیم.
منبع:ایسنا
نظرات