با وجود شکست ترامپ در انتخابات رئیسجمهوری آمریکا، اما هنوز سایهاش از سر سیاست این کشور کم نشده است. موضوعی که مورد توجه رسانههای رسمی جهان قرار گرفته است. آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصلهای رسانههای جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت میکند. به گزارش ایسنا، اخبار امروز (۲۹ […]
با وجود شکست ترامپ در انتخابات رئیسجمهوری آمریکا، اما هنوز سایهاش از سر سیاست این کشور کم نشده است. موضوعی که مورد توجه رسانههای رسمی جهان قرار گرفته است.
آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصلهای رسانههای جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت میکند.
به گزارش ایسنا، اخبار امروز (۲۹ بهمن ماه) به شرح زیر است:
_ «چاینا دیلی» نوشته است: چین در رقابت با «اوبر» تاکسیرانی آنلاین، خودروهایش را در موسسه «دی دی» راهاندازی کرده است. اکنون آینده این سرویس خدمات مسافرتهای شهری از غرب به شرق آمده است. «اوبر» عرصه را در برابر رقیب در چین، رها کرد.
_ «اکونومیست» نوشته است: بیل گیتس، میلیاردر ابر فناوری میگوید که در طرحی با همکاری دولتها و نهادهای تجاری و توجه به تغییرات اقلیمی، سیاره زمین را نجات میدهند.
_ «وال ستریت جورنال»، روزنامه آمریکایی به جمهوریخواهان هشدار داده است: ممکن نیست دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا در انتخاباتی دیگر پیروز شود. با این همه، نیمی از جمهوریخواهان میخواهند او به عنوان رهبر حزبشان، باقی بماند. این در حالی است که نیمی از رایدهندگان آمریکایی، خواستار اخراج او از دنیای سیاست هستند. برخی از سیاستمداران میگویند: ترامپ با راهاندازی حزب سوم در پی انتقام از دو حزب دیگر، از جمله حزب خود، جمهوریخواهان است.
دموکراتها از این بابت خوشحال هستند؛ چراکه گمان میکنند ماندن ترامپ در رقابتهای در راه، به معنای پیروزی دیگر بار حزب دموکرات است.
* از حاشیه خبرها:
«گاردین» نوشته است: وقتی صدایتان را علیه طرف بلند میکنید، حتی ابرویتان را به خشم بالا میبرید، در طرف مقابل موجی از مواد شیمیایی در رگهای خونی، جاری میشود. یک عصبشناس برجسته میگوید: اگر از عملکرد مغز با خبر باشید، در خواهید یافت که چگونه با اطرافیان خود، ارتباط برقرار کرده، از اثرهایی که با صدا، حرکت و چهره، در طرف مقابل میگذارید، باخبر شوید. حتی از پشت دوربینهای فضای مجازی پی خواهید برد، که پریدگی رنگتان، بر طرف مقابل تا چه حد اثرگذار است. اینها ، همه، حاصل عملکرد خاموش مغز در انسان است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
نظرات