سرهنگ امین یادگار نژاد گفت: ورود افراد کم سن به دنیای مجازی و به دنبال آن دسترسی به محتواهای نامناسب برخی سایتها از طریق نصب فیلترشکنها، پیامدهای جبران ناپذیری بر روح و روان کودکان میگذارد که متاسفانه برخی از والدین نه تنها نظارتی بر فعالیت سایبری فرزندان خود ندارند بلکه آن ها را در فضای مجازی رها کرده اند.
وی گفت: تهدیدات فضای مجازی بسیار بیشتر و متنوعتر از تهدیدات و آسیبهای فضای واقعی بر علیه کودکان است و برای پیشگیری از آسیبها باید در استفاده از این تکنولوژی نهایت دقت و هوشمندی را به کار ببریم.
سرهنگ یادگار نژاد با اشاره به اینکه امکان استفاده از سایتها توسط کودکان به دلیل کنجکاوی زیاد و بیتجربگی آنان بیشتر است، گفت: قرار گرفتن متعدد کودکان در برابر محتواهای غیراخلاقی شبکههای اجتماعی میتواند خشونت کلامی و عملی را در آنان افزایش دهد زیرا آن ها با توجه به اقتضای سنشان در برابر استفاده از انواع فیلترشکنها آسیب پذیرتر هستند.
این مقام انتظامی با تاکید بر نظارت مستمر والدین بر نحوه استفاده فرزندانشان از شبکههای اجتماعی تصریح کرد: به دلیل پایین بودن سواد رسانهای کودکان و نوجوانان در شرایط کنونی جامعه، والدین و خانوادهها باید بیش از پیش نسبت به دسترسی فرزندانشان به دنیای مجازی نظارت کافی و حساسیت لازم را داشته باشند.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس فتا استان کرمان از هموطنان خواست، در صورت مواجهه با هرگونه موارد مجرمانه در فضای مجازی با مراجعه حضوری به پلیس فتا و یا از طریق سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی، با ما درارتباط باشند.
انتهای پیام
نظرات