برای هر پرونده چند وکیل می‌توانیم انتخاب کنیم؟

تیر 27, 1402
138 بازدید

برای هر پرونده‌ای که در مراجع قضایی داریم، با توجه به نوع پروندهخو مرجع رسیدگی‌کننده حداقل دو و حداکثر سه وکیل پایه یک دادگستری می‌توانیم بصورت همزمان استخدام نماییم. کمک‌گرفتن از یک یا چند وکیل خوب ملکی در تهران می‌تواند فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها را تسریع بخشد. البته جهت استخدام وکلای بیش‌تر، باید وکلای قبلی استعفا دهند […]

برای هر پرونده‌ای که در مراجع قضایی داریم، با توجه به نوع پروندهخو مرجع رسیدگی‌کننده حداقل دو و حداکثر سه وکیل پایه یک دادگستری می‌توانیم بصورت همزمان استخدام نماییم. کمک‌گرفتن از یک یا چند وکیل خوب ملکی در تهران می‌تواند فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها را تسریع بخشد. البته جهت استخدام وکلای بیش‌تر، باید وکلای قبلی استعفا دهند یا اینکه توسط موکل عزل شوند.

چرا به وکیل نیاز داریم؟

همانطور که می‌دانید بسیاری از افراد در طول زندگی خود به وکیل یا مشاور حقوقی نیاز دارند. در حال حاضر دعاوی کیفری و مسائل مربوط به خانواده و ملک یکی از مهم‌ترین حوزه‌های نیاز به وکیل می‌باشند. وکیل خوب ملکی در تهران می‌تواند به افراد ساکن در شهر تهران کمک کند تا مشکلات خود را بدون درگیری و تنش مشکلات خود را حل و رفع نمایند.

لازم به ذکر است که استخدام یک وکیل باتجربه در مسائل کیفری می‌تواند به افراد کمک کند تا از مشکلات سنگین کیفری نجات پیدا کنند. در زمینه کیفری بیش‌تر از مسائل حقوقی یا خانوادگی نیاز به وکیل احساس می‌شود. چراکه در پرونده‌های کیفری احتمال حبس و حکم‌های تعزیری سنگین بیش‌تر است.

برای هر پرونده چند وکیل می‌توانیم انتخاب کنیم؟

بطورکلی تعداد وکیل انتخابی در امور حقوقی، امور کیفری و امور دادسرا با یکدیگر متفاوت می‌باشد.‌

تعداد وکیل در امور حقوقی

در امور حقوقی مطابق با ماده ۳۱ قانون آیین دادرسی مدنی طرفین می‌توانند حداکثر دو وکیل نمایند. البته در برخی مواقع ممکن است افراد توانایی مالی لازم برای گرفتن وکیل نداشته باشند، در این شرایط قانونگذار به این افراد حق می‌دهد تا از کانون وکلا یک وکیل معاضدتی بگیرند.

خوب است بدانید که تمام وکلای دادگستری موظف هستند هرسال سه پرونده حقوقی را به‌عنوان معاضدت قبول نمایند.

وکیل حقوقی کیست؟

بطورکلی می‌توان گفت وکیل حقوقی شخصی است که بر مسائل قانونی و حقوقی مملکت خود بصورت کامل تسلط دارد و در این حوزه تحصیلات عالیه را بطورکامل گذرانده است. لازم به ذکر است که حداقل مدرک لازم برای وکیل حقوقی باید مدرک لیسانس از دانشگاه مربوطه باشد.

انواع وکیل حقوقی

‌وکلای متخصص در پرونده‌های حقوقی را می‌توان به انواع مختلف تقسیم کرد که بطورکلی عبارتند از:

وکیل حقوقی خانواده

همانطور که از نام این نوع وکیل حقوقی مشخص است، شامل تمام وکلایی می‌شود که نسبت به امور خانواده اطلاع دارند و از حق موکلین خود در این حوزه دفاع می‌کنند.

وکیل حقوقی مهاجرتی

وکیل مهاجرت در امور تابعیت و مهاجرت اطلاعات حقوقی خوب و قابل قبولی دارد و می‌تواند از حقوق افراد در کشورهای مقصد دفاع کند. فراموش نکنید که این وکیل حقوقی باید در حوزه‌ی حقوقی مهاجرت تخصص کافی داشته باشد و تمام مشکلات این حوزه را به خوبی بشناسد.

وکیل حقوقی ملکی

این نوع وکیل فرد متخصصی می‌باشد که در رابطه با مسائل و امور ملکی اطلاعات کافی دارد. انتخاب وکیل خوب ملکی در تهران می‌تواند انتخاب مناسبی برای مسائل ملکی شما باشد.

وکیل چک و سفته

منظور از وکیل چک و سفته، وکیلی است که در حوزه چک و سفته تخصص دارد و تمام ریزه‌کاری‌های این حوزه را می‌داند.

وکیل حقوقی امور قراردادها

امروزه میان اشخاص حقوقی و حقیقی قراردادهای بسیاری تنظیم می‌شود. وکیل متخصص در حوزه‌ی انواع قرارداد می‌تواند از تقلب و دورزدن به خوبی جلوگیری کند و قراردادهای در چارچوب قانون ایجاد نماید.

وکیل حقوقی شرکت‌ها

امروزه شرکت‌های تجاری مختلف ازجمله شرکت‌های با مسئولیت محدود و شرکت‌های تضامنی و حتی شرکت‌های غیرتجاری ازجمله شرکت‌های عام المنفعه فرهنگی به وکیل احتیاج دارند. وکیل انتخابی این شرکت‌ها باید اطلاعات کافی در رابطه با امور حقوقی داشته باشد و نسبت به تمام آن‌ها آگاهی داشته باشد.

بطورکلی هدف از مشاوره‌گرفتن از وکیل حقوقی شرکت‌ها، پیش‌برد اهداف حقوقی به بهترین شکل ممکن می‌باشد.

تعداد وکیل در امور کیفری

در محاکم کیفری هریک از طرفین بنا به تبصره ماده ۳۴۶ قانون آیین دادرسی کیفری می‌توانند حداکثر دو وکیل انتخاب نمایند.

در سمت دیگر در محاکم کیفری یک، هریک از طرفین می‌توانند بنا به ماده ۳۸۵ قانون آیین دادرسی کیفری، حداکثر ۳ وکیل انتخاب نمایند. این نکته را در نظر داشته باشید که همانند تعداد وکیل کیفری، سه وکیل انتخاب شما نمی‌توانند بصورت همزمان فعالیت داشته باشند و حتماً باید وکیل قبلی عزل شود یا استعفا دهد تا به این ترتیب وکیل جدید بتواند فعالیت خود را آغاز نماید.

وظایف وکیل کیفری

وکیل کیفری همان کسی است که در حوزه‌ی کیفری فعالیت دارد و در این زمینه مهارت و تخصص کافی دارد. این وکیل وظایف مختلفی دارد که بطورکلی مهم‌ترین و اصلی‌ترین آن‌ها عبارت است از:

  • انعقاد قرارداد وکالت با موکل در برگه‌های وکالت‌نامه مخصوص وکلا و ارائه یک نسخه از آن به موکل
  • انجام امور مربوط به پرونده موکلخدر حوزه‌هایی که اختیار دارند.
  • ثبت شکوائیه از طریق دفاتر خدمات قضایی، تجدید نظرخواهی، وام‌خواهی، فرجام‌خواهی و اعاده دادرسی
  • و…

تعداد وکیل در دادسرا

در مرحله تحقیقات مقدماتی یا دادسرا، متهم می‌تواند تنها یک وکیل انتخاب نماید و بیش از این تعداد وکیل نمی‌توانند وی را همراهی کنند. البته مطابق با تبصره ماده ۳۴۷ قانون آیین دادرسی کیفری، طرفین می‌توانند حداکثر دو وکیل در دادگاه انتخاب نمایند تا از آن‌ها دفاع نماید.

در چه صورت تشکیل جلسه دادگاه بدون حضور وکیل متهم اعتبار ندارد؟

مطابق با ماده ۳۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری ناظر به بندهای الف تا ت ماده ۳۰۲ قانون مذکور، جرایمی که مجازات آن‌ها سلب حیات، حبس ابد، قطع عضو، مجازات تعزیری درجه ۳ و بالاتر و جنایت عمدی مستلزم پرداخت نصف دیه کامل یا بیش‌تر است، باید با حضور وکیل انتخابی یا تسخیری انجام گیرد و حضور وکیل ضروری می‌باشد. اما در برخی موارد با توجه به خواست و تمایل متهم و شرایط وی می‌توان دادگاه را بدون حضور وکیل برگزار کرد.

چگونه یک وکیل خوب پیدا کنیم؟

حال که با تعداد وکلای لازم برای امور مختلف آشنا شدیم، به چگونگی پیداکردن یک وکیل خوب می‌پردازیم. برای پیداکردن یک وکیل خوب باید نکات مختلفی را در نظر داشت که بطورکلی مهم‌ترین و اصلی‌ترین آن‌ها عبارت است از:

  • پیش از هرچیزی و در گام اول شروع به جست‌وجو نمایید.
  • برای جست‌وجو وکیل خوب شما می‌توانید سرچ گوگل را بررسی نمایید تا نتایج محلی برای شما نمایش داده شود.
  • حال در این مرحله امتیازی که موکلین به وکیل موردنظر داده‌اند، برای شما نمایش داده خواهند شد. پیشنهاد ما به شما این است که امتیازها را بطورکامل بررسی نمایید تا مطمئن شوید وکیل انتخابی شما توانایی لازم برای دفاع از شما را دارند.
  • در این گام نام و پروانه وکالت وکیل موردنظر خود را در سازمان وکلا جست‌وجو نمایید تا از صحت ادعای وی مطمئن شوید.
  • حال با وکیل خود یک جلسه‌ی حضوری بگذارید و فن بیان، ارتباط موثر و دیگر ویژگی‌هایی که در دفاع از شما باید داشته باشند را بسنجید.
  • پرونده خود را بطورکامل برای وکیل توضیح دهید و به وی فرصت دهید تا در رابطه با پرونده شما تصمیم گیرد.

دپارتمان معید یکی از بهترین گروه های حقوقی در تهران است که شما به صورت آنلاین میتوانید از آن ها مشاوره حقوقی بگیرید و وکیل خبره و کاربلد به شما معرفی می کنند. آدرس سایت گروه معید:

www.moeidlawgroup.com

ویژگی‌های یک وکیل خوب

حال که با چگونگی انتخاب وکیل خوب آشنا شدیم، این نکته را در نظر داشته باشید که برای پیداکردن یک وکیل خوب ملکی در تهران و دیگر شهرها باید پارامترهایی را در نظر داشت که بطورکلی مهم‌ترین و اصلی‌ترین آن‌ها عبارت است از:

آشنایی کامل با حوزه موردنظر

وکیل انتخابی شما باید پرونده‌های مشابه بسیاری با پرونده شما پشت سر گذاشته باشد تا به این ترتیب بتواند با تجارب کافی خود مشکلات قضایی شما را به خوبی حل و رفع نماید. پیش از انتخاب وکیل برای پرونده خود حتماً در رابطه با تخصص وی در حوزه پرونده خود اطمینان حاصل نمایید.

امانت‌داری و اخلاق حرفه‌ای

امانت‌داری و اخلاق حرفه‌ای از دیگر ویژگی‌های یک وکیل خوب می‌باشد. این نکته را در نظر داشته باشید که اگر وکیل انتخابی شما مهارت بسیاری داشته باشد، اما تعهد و امانت‌داری در کار وی وجود نداشته باشد، ممکن است از دانش خود علیه شما استفاده نماید و به این ترتیب طرف دعوا را در رسیدن به مقصود همیاری کند. بطورکلی پیشنهاد ما به شما این است که پیش از انتخاب وکیل برای پرونده خود، حتماً در رابطه با میزان تعهد وی تحقیق نمایید.

به‌روزبودن در حوزه قوانین

همانطور که بدون شک می‌دانید قوانین و تبصره‌ها بصورت منظم و مرتب تغییر می‌یابند. در برخی از مواقع ضروری یک تبصره جدید می‌تواند نتیجه دعاوی را بطورکامل دگرگون کند. حال اگر وکیل انتخابی شما در رابطه با این تبصره‌ها و قوانین اطلاعات کافی نداشته باشد، ممکن است حق موکل از بین رود و نتواند به حق خود دست یابد.

ارتباط موثر

وکیل انتخابی شما باید با طرفین دعوا، قاضی و دیگر افراد درگیر در پرونده ارتباط موثر برقرار نماید. چراکه یک ارتباط موثر به اندازه اطلاعات به‌روز و مهارت وکیل اهمیت دارد و می‌تواند همه‌چیز را تغییر دهد.

جالب است بدانید که در بسیاری از مواقع نتیجه یک پرونده به دلیل ارتباط موثر وکیل مدافع بطورکامل تغییر کرده است. پس اهمیت این امر را از یاد مبرید.

وکیل خوب ملکی در تهران

مسائل و مشکلات ملکی یکی از رایج‌ترین مشکلاتی است که هر فرد در طول زندگی خود با آن مواجه خواهد شد. وکیل ملکی در تهران اطلاعات کافی در رابطه با این حوزه دارد و می‌تواند کمک بسیاری به شما در حال پرونده کنند. به همین جهت پیشنهاد ما به شما این است که جهت حل مشکلات ملکی خود تا حدامکان از آن‌ها مشاور و راهنمایی گیرید.

برچسب‌ها: