رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون میزان تسهیلات پرداختی بانک در حوزه اشتغال پایدار روستایی و عشایری را ۲۶ هزار میلیارد ریال اعلام نمود. به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بانک توسعه تعاون، سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری بانک توسعه تعاون به عنوان یکی از بانک های عامل این […]
رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون میزان تسهیلات پرداختی بانک در حوزه اشتغال پایدار روستایی و عشایری را ۲۶ هزار میلیارد ریال اعلام نمود.
وی افزود: ۲۶ هزار و ۳۸۱ طرح در ۳۱ استان کشور با تسهیلات پرداخت شده از سوی بانک توسعه تعاون توانسته اند بیش از ۵۰ هزار شغل پایدار ایجاد کنند.
فتاحی خاطر نشان کرد: بررسی و بازبینی طرح های مشمول دریافت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری نشان می دهد که کمترین انحراف در این نوع تسهیلات وجود دارد.
وی با مروری بر آمار استانها گفت: استان های کرمانشاه با ۴۷۴۵ طرح ،سیستان و بلوچستان با ۱۹۵۹ طرح، گلستان با ۱۴۴۴ طرح، گیلان با ۱۳۴۱ طرح و فارس با ۱۱۸۰ طرح در رتبه اول تا پنجم استفاده کنندگان ازتسهیلات پایدار اشتغال روستایی وعشایری هستند.
رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون با تبیین فرآیند طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری گفت: این طرح از نیمه دوم سال ۹۶ در چهار بانک و موسسه عامل آغاز شده است و هم اکنون در فاز پنجم اجرای پروژه قرار داریم . بانک توسعه تعاون در این طرح ثابت کرد که از چابکی و نیروی انسانی توانمند برخوردار است، چرا که در فاز چهارم این طرح تعهدات بانک به صورت حداکثری اجرایی گردیده است.
فتاحی افزود: تا پایان فاز چهارم ۲۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.همچنین در فاز پنجم قصد داریم میزان تسهیلات بانک توسعه تعاون را به ۳۲ هزار میلیارد ریال برسانیم.
وی گفت: بر اساس مکانیزم پیشنهاد شده ارکان برنامه ریزی طرح مقرر است از محل باز پرداخت اقساط پرداختی فازهای ابتدایی بتوانیم تسهیلات بیشتری به روستاییان و عشایر پرداخت شود .
فتاحی با بیان مشمولیت معرفی شدگان کمیته امداد، بنیاد شهید و سازمان بهزیستی در این طرح گفت: همچنین ۱۲ هزار و ۳۲۶ طرح نهادهای حمایتی بیش از ۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات در سرفصل طرح اشتغال پایدار روستایی دریافت کردهاند.
تسهیلات اعطایی در قالب طرح اشتغال روستایی و عشایری بر اساس محل قرارگیری طرح و نوع پروژه نرخ سود ۶ تا ۹ درصد را دارد و دوره بازپرداخت تسهیلات تا ۹ سال می تواند به طول بینجامد.
نظرات