بانک‌ها بنگاه‌داری نکنند/ لزوم تعیین تکلیف واحدهای تملک شده توسط بانک‌ها

دی 5, 1400
148 بازدید

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه باید صنایع و واحدهای تولیدی تملک شده توسط بانک‌ها هر چه سریعتر به چرخه تولید برگردند، گفت: رئیس‌جمهور بر بحث بازگشت واحدهای تعطیل و تملک شده به چرخه تولید حساسیت بالایی دارد، بانک‌ها به جای بنگاه‌داری به بحث تولید و اشتغال کمک کنند. غلامعلی حیدری […]

بانک‌ها بنگاه‌داری نکنند/ لزوم تعیین تکلیف واحدهای تملک شده توسط بانک‌ها

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه باید صنایع و واحدهای تولیدی تملک شده توسط بانک‌ها هر چه سریعتر به چرخه تولید برگردند، گفت: رئیس‌جمهور بر بحث بازگشت واحدهای تعطیل و تملک شده به چرخه تولید حساسیت بالایی دارد، بانک‌ها به جای بنگاه‌داری به بحث تولید و اشتغال کمک کنند.

غلامعلی حیدری چهارم دی‌ماه در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه برای خروج از وضعیت فعلی استان نیازمند هم‌‍‌اندیشی و اخذ تصمیمات عالمانه هستیم، اظهار کرد: شرایط فعلی استان قابل قبول نیست، در گذشته کارهایی صورت گرفته است، اما کافی نیست و باید مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها تلاش خود را مضاعف کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به نرخ بالای بیکاری در استان، عنوان کرد: بخشی از این معضل به عملکرد دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها برمی‌گردد، باید آسیب‌شناسی مشکلات خارج از تعصبات صورت بگیرد، تمامی دستگاه‌ها برای خروج از وضعیت فعلی باید برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

وی تاکید کرد: باید برای خروج از مشکلات و فلاکت حاکم بر چهارمحال و بختیاری برنامه داشته باشیم، برای انجام نشدن کاری به‌دنبال توجیه نباشیم، همچنین نباید خود را در چارچوب قوانین زندانی کنیم، برخی به‌دنبال آسودگی و راحتی هستند، امروز شهدا باید الگوی تمامی مدیران باشند و برای حل مشکلات دنبال راهکار اساسی بگردند، شهدا وجدان کاری را به عینه در معرض نمایش گذاشتند، در دولت مردمی شاهد تغییر مدیریت و رویکرد در اداره کشور خواهیم بود.

حیدری با تاکید بر اینکه در ایجاد مشکلات کنونی به‌دنبال مقصر نیستیم، گفت: هر فردی به وظایف خود عمل کند، قطعا شاخص فلاکت کاهش پیدا می‌کند، در برنامه ۱۴۰۱ اداره کشور از وزارت محوری به استاندار محوری تغییر پیدا می‌کند و همچنین اختیارات استان‌ها در استفاده از منابع درآمدی استان‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نباید با نزدیک شدن به پایان سال ۱۴۰۰ و ورود به سال جدید برنامه‌های این سال را فراموش کنیم، تصریح کرد: فرصت جذب اعتبارات تا پایان خرداد ۱۴۰۱ است و حدود شش ماه زمان برای جذب وجود دارد، بنابراین باید در اجرای برنامه‌ها سرعت بالا برود.

وی با اشاره به اینکه حضور میدانی استان‌ها در شهرستان‌ها در پیشبرد اهداف بسیار موثر است، یادآور شد: مدیران بانک‌ها برای نظارت بیش‌تر در شهرستان‌ها حضور پیدا کنند، برای ایجاد اشتغال باید پرداخت تسهیلات مدنظر باشد، اگر در بحث اشتغال پایدار سرمایه‌گذاری صورت بگیرد، این مسئله نقش موثری در بحث کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی مانند اعتیاد، سرقت، بزه، قاچاق و … دارد.

حیدری افزود: باید به‌جای صرف هزینه برای ایجاد امنیت و پرداخت هزینه در زندان به بحث اشتغالزایی توجه کنیم، همچنین لازم است، صنایع بزرگ موظف شوند که گردش مالی خود را در بانک‌های استان انجام دهند تا از این طریق منابع بانکی استان افزایش پیدا کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه باید صنایع و واحدهای تولیدی تملک شده توسط بانک‌ها هر چه سریعتر به چرخه تولید برگردند، خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور بر بحث بازگشت واحدهای تعطیل و تملک شده به چرخه تولید حساسیت بالایی دارند، بانک‌ها به جای بنگاه‌داری به بحث تولید و اشتغال کمک کنند.

وی با اشاره به مسئله فروش املاک مازاد بانک‌ها، توضیح داد: این مسئله قانون است و باید اجرای قانون تمام عیار باشد، فروش اموال مازاد می‌تواند منابع داخلی بانک‌ها را افزایش دهد تا این منابع در غالب تسهیلات تولید و اشتغال به متقاضیان پرداخت شود، همچنین نباید اجازه دهیم منابع بانک‌ها از استان خارج شود و اعتباری برگشت بخورد.

انتهای پیام

برچسب‌ها:, , , , , , , , , ,