آمریکا ۳۰۰۰ نیرو برای خارج کردن کارمندان سفارتش، به کابل می‌فرستد

مرداد 22, 1400
53 بازدید

آمریکا به دلیل روبرو شدن با افزایش فعالیت‌های طالبان، تصمیم گرفته تا تعداد کارمندان در سفارتش در کابل را کاهش دهد و حدود ۳۰۰۰ سرباز را به صورت موقت برای کمک به تخلیه کارمندان در کابل بفرستد.  به نقل از خبرگزاری رویترز، بر اساس تخمین‌های دولت آمریکا، طالبان می‌تواند ظرف ۳۰ روز کابل را محاصره […]

آمریکا ۳۰۰۰ نیرو برای خارج کردن کارمندان سفارتش، به کابل می‌فرستد

آمریکا به دلیل روبرو شدن با افزایش فعالیت‌های طالبان، تصمیم گرفته تا تعداد کارمندان در سفارتش در کابل را کاهش دهد و حدود ۳۰۰۰ سرباز را به صورت موقت برای کمک به تخلیه کارمندان در کابل بفرستد.

 به نقل از خبرگزاری رویترز، بر اساس تخمین‌های دولت آمریکا، طالبان می‌تواند ظرف ۳۰ روز کابل را محاصره و ظرف ۹۰ روز کنترل آن را به دست بگیرد. همین مساله باعث شده تا واشنگتن نگران حضور اتباعش در سفارت آمریکا در کابل باشد و تعداد آنها را به شدت کاهش دهد. انگلیس نیز تعداد پرسنلش در سفارت کابل را کاهش می‌دهد.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ما هر روز در حال ارزیابی اوضاع امنیتی هستیم تا مشخص کنیم بهترین راه ممکن برای تامین امنیت نیروهای غیرنظامی خود در سفارت چیست. انتظار داریم حضور دیپلماتیک خود را در افغانستان در هفته آتی کاهش دهیم. اما سفارت بسته نمی‌شود.

اما یکی از مقام‌های مطلع گفته که هیچ تضمینی برای باز ماندن سفارت آمریکا در کابل وجود ندارد.

آنتونی بلینکن و لوید آستین، وزرای خارجی و دفاع آمریکا روز پنجشنبه با اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان گفتگو کرده و گفتند که آمریکا همچنان در ثبات و امنیت افغانستان در مواجهه با طالبان سرمایه‌گذاری می‌کند.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا همچنین آمده است، این دو همچنین گفتند آمریکا حضور غیرنظامی خود در کابل را با توجه به اوضاع امنیتی پیش آمده در افغانستان کاهش می‌دهد و روند صدور ویزای ویژه مهاجرتی برای افغان‌های کمک‌رسان به آمریکا را تسریع می‌کند.

اگر اوضاع در افغانستان وخیم‌تر شود، حدود ۳۵۰۰ سرباز به انضمام ۱۰۰۰ پرسنل دیگر قرار است از کارولینای شمالی به منطقه اعزام شوند تا روند اعزام افغان‌های کمک‌رسان به نیروهای آمریکایی تسریع شود. این یک مساله رایج است که ارتش ارتش آمریکا برای تخلیه پرسنل از مناطق جنگی نیرو اعزام کند.

منبع: ايسنا